A fi d’identificar, atraure i fidelitzar talent, hi ha diverses accions programades. D’una banda, es durà a terme una prova pilot amb noves estratègies innovadores en la gestió del talent que es tradueixin en la cobertura de llocs de treball fins ara difícils de cobrir. Això ha d’afavorir la competitivitat i la permanència de les empreses al territori i la creació d’ocupació de qualitat. L’11 de novembre una quinzena de representants d’empreses del territori van assistir a un seminari previ a la prova pilot sobre com atraure i fidelitzar talent.

D’altra banda, a finals del mes de novembre una quinzena de professionals dels serveis d’orientació educativa i/o laboral van participar a un taller que els va facilitar eines per a la identificació i millora de les competències clau i la creació del mapa competencial de les persones en recerca de feina.

Seminaris i assessorament especialitzat

Finalment, per tal de millorar la competitivitat a les empreses, l’any que ve l’Adlsolcar impartirà seminaris de curta durada en sectors estratègics i experts externs en diferents matèries oferiran nous assessoraments especialitzats. La programació de seminaris es donarà a conèixer a final de gener, en el marc de la cinquena Jornada del Punt Empresa, mentre que per rebre el servei d’assessorament es poden presentar sol·licituds fins al 14 de desembre. El servei d’assessorament serà per als àmbits de la digitalització i el màrqueting digital, estratègia i model de negoci amb valor compartit, control financer, gestió del talent i el canvi, millora en l’eficiència de processos i fabricació digital.

Aquests projectes estan finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Agència de Desenvolupament local de Solsona i Cardona.
Si quieres… nos vemos!
#talentoypunto