Sant Joan de Vilatorrada celebrarà a la Sala de Cultura ‘Cal Gallifa’ els dies 19 i 21 d’octubre les primeres jornades d’ocupació, amb l’organització del Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació “Cal Gallifa” (CIO Cal Gallifa) i l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. L’objectiu és poder celebrar una jornada d’ocupació anualment i enguany estarà especialitzada en el sector agroalimentari.

Les I Jornades d’ Ocupació neixen amb l’objectiu de donar a conèixer els sectors econòmics, tendències i oportunitats laborals i posar en valor les seves ocupacions. El motiu d’encetar aquestes jornades amb el sector agroalimentari és per la importància que ha tingut sempre aquest sector a la comarca i per l’especial rellevància en l’actual situació, com a generador d’activitat econòmica i d’ocupació.

El formador de les jornades serà Carlos Bella, docent universitari, conferenciant, consultor i reconegut orientador pel desenvolupament professional i personal en estratègies de recerca de feina. Les jornades comptaran amb la col·laboració de Garoina, Aneto, Casa Mas, el Grup Llobet i Mafrica.

El dia 19 es farà la presentació de les jornades i la primera ponència, anomenada ‘La selecció de personal per dins’. El dia 21 hi haurà un speach de dinàmica de preparació d’entrevista i una taula rodona on es debatrà què busquen les empreses a l’hora de seleccionar persones candidates.

Les persones interessades han d’estar inscrites al Servei Local d’Ocupació i omplir aquest formulari per a participar en les jornades d’ocupació.