L’èxit del docent no només resideix en la transmissió de coneixements sobre les matèries; és necessari també entrenar i gestionar eficientment habilitats, competències, valors, creences i emocions. El nou rol del professor per a l’educació té una doble vessant: formar als alumnes i autoformar-se.

L’objectiu del curs Docents emocionalment intel·ligents és donar aquesta formació perquè el professorat pugui establir plans d’acció de millora continua, aconsegueixi identificar, comprendre i gestionar emocions, sigui capaç de prevenir els efectes nocius de les emocions negatives i aprengui a gestionar els conflictes de forma positiva, entre altres objectius.

Introduir la educació emocional en els centres d’ensenyament es un complement que permet el desenvolupament i millora del professorat i dels alumnes. Només un professor emocionalment intel·ligent pot desenvolupar competències emocionals en els seus alumnes.

ADREÇAT A
Docents que vulguin desenvolupar competències emocionals
___
MODALITAT
Presencial
___
DURADA
25h
___
CALENDARI
13, 20 i 27 de gener; 3 i 10 de febrer de 2018
___
HORARIS
Dissabtes, de 9 a 14 h
___
LLOC
UManresa – Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
___
ACREDITACIÓ
Certificat expedit per la UManresa (requisit d’assistència al 85% de les classes)
___
PREU
160 euros
___
CURS BONIFICABLE
Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

Més informació