Els professionals de la salut cada vegada que interactuen amb un pacient o amb els familiars d’aquest, tenen davant un univers emocional propi. Estan constantment viatjant per universos emocionals diferents i per això necessiten identificar i desenvolupar competències que els permetin afrontar amb èxit la seva tasca.

L’objectiu del curs Mindfulness i competències emocionals per a professionals de la salut és donar les eines bàsiques de gestió emocional per tal de millorar la comunicació interpersonal amb el pacient. El programa permet conèixer les emocions i les seves repercussions en el pensament i el comportament per poder-ne extreure beneficis.

La comunicació eficient permet generar confiança, resoldre conflictes i desenvolupar un estil de lideratge emocionalment intel·ligent. Per aquest motiu, durant el curs, es donaran a conèixer estratègies i recursos pràctics per afrontar conflictes i millorar les relacions interpersonals.

Informació general

ADREÇAT A
Professionals de la salut
___
MODALITAT
Presencial
___
DURADA
21h
___
CALENDARI
21, 22, 28 i 29 de novembre, 12 i 13 de desembre de 2019.
___
HORARIS
Dijous i divendres, de 16.30h a 20 h
___
LLOC
UManresa – Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
___
ACREDITACIÓ
Certificat expedit per UManresa (requisit d’assistència al 80% de les classes)
___
PREU
210 euros
___
CURS BONIFICABLE
Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.