A «Com fer un CV d’impacte» aprendràs com dissenyar un currículum atractiu que mostri el teu potencial. Un bon CV t’ajudarà a presentar el teu objectiu profgessional i arribar a les ofertes que més t’interessen projectant la teva millor imatge. Reforça la teva marca personal per millorar la visibilitat del teu CV en època de crisi.

D’altra banda, al següent taller «Com preparar-te per a una entrevista virtual», exposarem com les entrevistes de feina online són cada vegada més habituals per l’estalvi de temps i l’agilitat en el procés de selecció, així com també, la situació actual causada per la pandèmia. Cada cop més són el mitjà habitual utilitzat per les empreses. D’aquí la importància de familiaritzar-nos amb aquest tipus d’entrevistes.

Sabrem quins són els aspectes que hem de tenir en compte com el fons de pantalla, revisió de l’equip informàtic, la roba que ens posem, postura corporal…

Ambdues sessions es realitzaran de forma seguida i estaran impartides per Carlos Bella.

Ponent: Carlos Bella, màster en intel·ligència emocional. Docent universitari, conferenciant, consultor i formador en habilitats directives i intel·ligència emocional. Orientador per al desenvolupament personal i professional. Realitza programes integrals d’educació emocional en centres educatius i és autor dels llibres «Deja de autoayudarte y actúa» i «Competències emocionals a primària».

  • Dia: Dimarts 17 novembre de 2020
  • Horari: De 11h a 13h
  • Lloc: plataforma digital
  • Gratuït
  • Inscripcions AQUI